Nyheter

Nyfiken på vad vi jobbar med just nu? Då har du hittat rätt. Här kan du läsa om pågående projekt, nya upphandlingar och annat som händer på Nåiden.

Nyheter och press

Nåiden tar nytt uppdrag i Skellefteå

Nåiden har tecknat kontrakt i Skellefteå gällande markarbeten för Sunnanå Idrottshall
Läs

Ytterligare uppdrag från Trafikverket inom järnväg

Javisst. Ytterligare ett uppdrag från Trafikverket inom järnväg. I detta projekt ska vi bygga en anslutning till det nya industrispåret som leder till stålverket H2GS i Boden.
Läs

Japp. Vi behöver bli fler när vi bygger framtidens järnväg. Ett viktigt uppdrag som bidrar till hållbara transporter i regionen.

Läs

Nytt projekt i Jokkmokk

Nu är det klart att Nåiden ska bygga Vattenfalls nya kontor i Jokkmokk
Läs

Nåiden tar projekt i Luleå hamn

Nåiden har tagit uppdraget att bygga om spår och växlar för Luleå Hamn under 2024
Läs

Nytt projekt i Kalix

Nytt projekt i Kalix där Nåiden ska bygga ett särskilt boende innehållandes 50 rum.
Läs

Nytt projekt i Luleå, Hertsöskolan

Projektet omfattar skola, bibliotek, fritidsgård samt sporthall och kommer att omsätta ca 360 miljoner kronor.
Läs

Nåiden tar nytt projekt i Umeå

Nåiden tar nytt projekt i Umeå, om- och tillbyggnad av vuxenutbildningen.
Läs

Nåiden tar nytt uppdrag i Luleå

Klart med nytt projekt i Luleå där Nåiden ska bygga ett flerbostadshus på Kallkällan i Luleå.
Läs

Nåiden tar nytt uppdrag i Skellefteå

Nåiden har fått förtroendet av Boliden att bygga ny lagerplats för förvaring utav gasreningsslam vid verksamheten på Rönnskär i Skellefteå.
Läs

Nåiden tar nytt uppdrag i Umeå

Nåiden har tagit uppdraget att renovera de gamla stallbyggnaderna på stadshusområdet i Umeå. Lokalerna kommer att renoveras och få nya användningsområden som tex. kontor, verkstad och förråd.
Läs

Nåiden bygger nästa etapp vid Västra stranden, Luleå

Nu är avtalet klart med Diös för byggandet av nästa etapp vid projekt Västra stranden i Luleå. Byggnaden kommer att uppföras längs Sandviksgatan/Residensgatan och projektet inleds under sensommaren 2023.
Läs

Nåiden bygger toppmodern bilhall i Skellefteå

Nåiden uppför en ny bilhall i Skellefteå åt Bavaria, totalytan på ca 2300m2 ska innehålla alltifrån verkstad, biltvätt och showroom till kontor och pentry
Läs

Nåiden Infra tar uppdrag åt Luleå Hamn

Projektet omfattar drift och underhåll av Luleå Hamns spåranläggning med tillhörande underhållsåtgärder samt drift i form av vintertjänster på hela anläggningen. Avtalet är på två år med möjlighet till förlängning på totalt sex år.
Läs

Två nya infraprojekt till Nåiden – stärker närvaron i Luleå och Umeå

Som ett led i en utökad satsning på infrastruktur står det nu klart att Nåiden får två nya uppdrag i Luleå och Umeå. Snart påbörjas arbetet med en kulturrestaurering i Gammelstads kyrkby och markarbeten på en förskola i Mariedal.
Läs

Nåiden säkrar dubbla järnvägsprojekt i Boden och Piteå

Nåiden fortsätter satsningen på infrastruktur med två nya järnvägsprojekt i norra Sverige. I maj påbörjar arbetet med en ombyggnation på Boden Centralstation och en ny plankorsning i Piteå.
Läs

Premiumbilmärken flyttar in när Nåiden bygger nya anläggningar i Luleå

Det händer saker i Stadsviken i Luleå. Tillsammans med fastighetsutvecklaren Dick Burlin förbereder Nåiden för nya bilhallar och ett högt kontorshus i området.
Läs

Nåiden bygger multiaktivitetshus i Gällivare

I Gällivare centrum pågår just byggandet av ett nytt multiaktivitetshus, ett 21 900 kvadratmeter stort hus som ska erbjuda lokaler för kultur, sport och fritid. Nu står det klart att Nåiden har tilldelats entreprenaden för etapp tre av fyra.
Läs

Nåiden satsar på Infrastruktur

Nåiden stärker upp affärsområdet mark-, och anläggning i syfte att ta sig an större infrastrukturuppdrag. Satsningen kommer att drivas som ett dotterbolag, under ledning av Robert Eriksson och Andreas Karlsson, båda med lång erfarenhet av stora infrastrukturprojekt.
Läs

Nåiden blir en del av nya området Västra Stranden i Luleå

Läs

Bostaden väljer Nåiden för bygget av Östra Dragonfältet i Umeå

Bostaden planerar för flerfamiljshus med 144 hyreslägenheter på attraktiva Östra Dragonfältet i centrala Umeå. Efter upphandling är det nu klart att Nåiden får uppdraget att uppföra dessa. – Vi är verkligen glada att vi fått detta förtroende av Bostaden, säger Per Utterström, arbetschef på Nåiden.
Läs

Riksbyggen väljer Nåiden för bygget av kvarteret Vallan

I Luleå växer en ny naturnära stadsdel fram i Kronandalen. På kvarteret Vallan, ska Nåiden uppföra 115 nya hyresrätter på uppdrag av Riksbyggen – med fokus på hållbara lösningar.
Läs

Nåiden bygger 95 lägenheter åt Lerstenen

Kronandalen i Luleå växer. Nu står det klart att Nåiden ska bygga 95 nya hyresrätter på uppdrag av Lerstenen – och projektet drar igång redan efter årsskiftet.
Läs

Nåiden växlar upp

Nåiden Bygg AB tar nästa steg i generationsväxlingen då ekonomichef Malin Hedman går in som delägare. Samtidigt ökar bolagets arbetschef Per Utterström och kalkylchef Andreas Nilsson sitt ägande. – Vi är väldigt glada att Malin valt oss eftersom hon är en viktig kugge i det lag vi bygger för framtiden, säger VD Stefan Erixon.
Läs