Projektutveckling

Från ritblocket till sista spiken – Nåiden driver egna utvecklingsprojekt för regionens tillväxt.

Nåiden - Projektutveckling

Wow. Tillsammans får vi norra Sverige att växa

Med hjärtat i norr brinner vi lite extra för lokala projekt som får norra Sverige att blomstra. Vi vill ge tillbaka till regionen där vi är verksamma, och det gör vi genom att skapa nya boenden, arbetsplatser och samhällsfastigheter. Ledorden tillit, respekt och engagemang genomsyrar allt vi gör både internt och externt tillsammans med våra uppdragsgivare och samarbetspartners.

 

Varför ska du välja Nåiden?

Vi har både bred och specifik kunskap inom hela bygg- och anläggningssektorn.
Vi lägger stor vikt vid relationer och alla projekt sker i nära samverkan med våra uppdragsgivare.
Vår lokalkännedom gör oss till en trygg och stark aktör i samhället.
Vi har egna medarbetare vilket resulterar i ett starkt och sammansvetsat team.

Så här funkar det

Vi ser potentialen i en gammal skola eller en övergiven grusplan. Vad är din vision? Låt oss tillsammans skapa fler platser att älska.

Vi har visioner

Ganska ofta är det Nåiden själva som är beställaren. Vi har då sonderat marknaden och sett behovet av en ny typ av fastighet. I dessa fall är det vi som driver hela projektet – från projektering till färdiga byggnader. Därefter finns det möjlighet för fastighetsägare att köpa och förvalta fastigheten.

01

Du har visioner

Kanske är du en fastighetsägare som sett behov av nya bostäder eller lokaler? Eller så har du en mark som du vill upplåta till oss? Tillsammans med våra duktiga samarbetspartner hjälper vi dig med hela byggprocessen, från att sätta projektplanen till färdig byggnad. På så vis kan du spara värdefull tid.

02

Hur vi samarbetar

Relationer är jätteviktigt för oss. Därför går vi alltid noga igenom dina behov, önskemål och förutsättningar för att skapa ett så bra samarbete som möjligt. Vi ingår också en förtroendeklausul, ett avtal om att vi vill investera i att skapa en god relation till varandra. Tillit, respekt och engagemang är våra ledord.

03

Vårt lokala engagemang

Vi driver egna utvecklingsprojekt där våra och regionens intressen samspelar för att utveckla samhället. Bostadsbyggandet är en förutsättning för att en stad ska kunna växa. Våra projekt Kuststad och Seminariet är exempel på investeringar som gett Luleå ett tillskott på över 386 nya lägenheter.

04

Utvalda projekt

Hör av dig till oss

Per Utterström
Arbetschef

Per Utterström

per.utterstrom@naidenbygg.se 070-300 71 17