Våra medarbetare

Våra medarbetare är vår viktigaste byggsten. Vi är stolta över att så många väljer att stanna kvar på Nåiden under många år. För oss är det finaste beviset på att våra anställda verkligen trivs. Här kan du lära känna några av oss.

”Elefanten i rummet (eller baksidan av bygget)”

Under mina 17 år på Nåiden har jag samlat på mig många fina minnen. Ett roligt minne är när jag var på mitt första bygge på Nåiden, och plötsligt ser något konstigt i ögonvrån. Där kommer en elefant gående! Det visade sig att en cirkus rastade sina djur på baksidan där vi arbetade.

Örjan Larsson-Stålarm, Betongarbetare + huvudskyddsombud

“Häftigt att se resultatet av det man bygger”

Jag har jobbat på Nåiden sedan 1985, idag är jag platschef. Jag uppskattar verkligen att det är en platt organisation med korta vägar till beslut och att man får driva projekten fritt under ansvar.

Tord Gustavsson, Platschef Bygg

“Kollegorna är det bästa”

Jag gillar att kunna vara med och påverka min egen vardag. Men att ha duktiga och engagerade medarbetare runt omkring mig är nog det bästa, det gör mitt jobb som lagbas betydligt enklare och roligare.

Magnus Wörlén, Träarbetare + lagbas

“Det är ett fritt och kreativt jobb”

Jag är snickare på Nåidens serviceavdelning. Det är ett fritt och kreativt jobb. Jag tycker att det är roligt att i samarbete med kunder göra något som blir bestående och förhoppningsvis gör kunden nöjd.

Peter Persson, Byggservice

”Varierande jobb och kul kollegor”

Jag är markare på Nåiden Infrastruktur och har jobbat här sedan maj 2010. Det roligaste med jobbet är att det är så varierande. Och så har jag väldigt roliga och trevlig kollegor.

Patrik Häggström, Markarbetare Infrastruktur

”Spik-kungen på jobbet”

Vid en jobbfest i Umeå anordnades en spiktävling. När det blev den tanige kontorsråttans tur, dvs min tur, var förväntningarna inte höga. Men efter att ha begravt spiken på två slag på två sekunder så viskas det än idag om ”spik-kungen” varje gång jag är ute och hälsar på ute på byggarbetsplatserna.

Filip Westman, Entreprenadingenjör

”Det bästa är alla underbara kollegor”

Det bästa med att arbeta på Nåiden är såklart alla underbara kollegor och den familjära och avslappnade känslan på jobbet där alla hänger med alla, oavsett vem du är eller vad du gör.

Emma Heikki, Levres. Ekonomi

“Vi-känslan är något extra”

Det roligaste med mitt arbete är att det är så omväxlande, ingen dag är den andra lik! Och så är vi-känslan vi har något extra, alla är hjälpsamma och vill varandras bästa.

Andreas Karlsson, Arbetschef Infrastruktur

Hör av dig till oss

Kontakta oss