OM OSS

OM OSS

Om oss

VI ÄR NÅIDEN

Nåiden är ett privatägt bygg- och anläggningsföretag i norra Sverige. Med närmare 300 anställda är vi ett stort byggföretag på utsidan, men på insidan är vi en värderingsstyrd organisation som byggt framgången på relationer. Vi tror att förtroende förtjänas och att tillit till oss börjar med att vi litar på andra. På så vis har samarbete blivit djupt rotad i vår företagskultur, med transparens och win-win i fokus.  

Nåiden har stor erfarenhet av alla entreprenadformer och driver även egna utvecklingsprojekt där våra och regionens intressen samspelar för att utveckla samhället. Vårt namn kommer ursprungligen från det samiska samhället där Nåjden var en person med stort inflytande som spred sina aktade yrkeskunskaper från generation till generation. Även om mycket hänt i vårt företag sedan starten 1974 är det en sak som aldrig kommer förändras. Förtroende är fortfarande något som förtjänas. Och vi kommer fortsätta bygga på förtroenden i generationer framåt.

Per Utterström,
VD
Seminariet Luleå
Mer än en plats att bo på, ett exklusivt boende i en exklusiv miljö. På det behagfulla området Östermalm ligger ett av Luleås ståtligaste hus. Gamla folkskoleseminariet byggs nu om till exklusiva bostadsrätter. Tjugotvå stycken lägenheter mellan 56–126 kvadratmeter på tre olika plan med öppna planlösningar, ljus från de enorma fönsterna och en otrolig rymd av takhöjden.
LÄS MER
NATURUM Laponia GÄLLIVARE
I Stuor Muorkke, Stora Sjöfallet, i närheten av Stora Sjöfallets fjällanläggning finns Naturum Laponia som är ett naturum för hela världsarvet Laponia och de fyra nationalparker och två naturreservat som ingår.
LÄS MER
TRÄKRONAN PITEÅ
Skoogs fastigheter bygger Träkronan i Piteå, ett kvarter med köpcentrum, hotell och bostäder. Totalt kommer det att vara ca 68 nya lägenheter, stadsradhus med loftgångar och innergårdar mitt i centrala Piteå. Ett helt nybyggt hotell med restaurang och skybar med den högsta utsikten i Piteå. Träkronan kommer att erbjuda en mix av unika, lokala handlare och eftertraktade varumärken som inte finns i Piteå idag.
LÄS MER
Scroll Up