BYGG

BYGG

Vår grej

Byggen

Nåiden har lång erfarenhet av alla typer av byggentreprenader – stora som små. I nära samverkan med våra uppdragsgivare och partners tar vi fram den bästa lösningen för varje projekt. Vår filosofi bygger på ömsesidigt förtroende från alla parter, därför genomsyrar ledorden tillit, respekt och engagemang alla uppdrag vi tar oss an. Med vår utgångspunkt i Norr-, och Västerbotten brinner vi för regionala projekt, men vi utför även uppdrag i hela norra Sverige.

Organisation &

Resurser

Idag sysselsätter vi cirka 250 medarbetare inom bygg och service. Trots vår storlek är vi fortfarande en värderingsstyrd organisation som lägger stor vikt vid relationen till medarbetare, uppdragsgivare och samarbetspartners. För att optimera resurser i våra projekt är vi måna om en öppen, nära dialog med uppdragsgivaren under projektens alla faser. På så sätt skapar vi förtroende hos våra uppdragsgivare. 

BYGG &

SERVICE

Vi erbjuder heltäckande tjänster inom byggsektorn – allt från byggentreprenader till serviceuppdrag. Uppdrag vi tar oss an:

  • Generalentreprenad
  • Totalentreprenad
  • Underentreprenad
  • Utförande entreprenad
  • Blandad entreprenad
  • Service och underhåll
 

Bland referensprojekten finns bostäder, vårdinrättningar, skolor och industrilokaler som vi utfört tillsammans med uppdragsgivare som kommuner, fastighetsbolag och privata aktörer. 

KONTAKT

KOM I KONTAKT MED NÅGON PÅ BYGG

Välkommen att höra av dig till oss ifall du undrar något över vår byggverksamhet. 

Ring

0920-887 75

Projekt

Utveckling

Från ritblocket till sista spiken – Nåiden driver egna utvecklingsprojekt för regionens utveckling. Med hjärtat i norr brinner vi lite extra för lokala projekt, därför är vi stolta över vårt arbete med Kuststad och Seminariet. Byggnaderna har gjort det möjligt för Luleå att växa med totalt 343 bostäder.