Nåiden satsar på Infrastruktur

Nåiden stärker upp affärsområdet mark-, och anläggning i syfte att ta sig an större infrastrukturuppdrag. Satsningen kommer att drivas som ett dotterbolag, under ledning av Robert Eriksson och Andreas Karlsson, båda med lång erfarenhet av stora infrastrukturprojekt.
17-03-2022 Nyhet

Robert Eriksson kommer närmast från en tjänst som divisionschef på BDX Företagen, med lång erfarenhet av att leda organisationer och infrastukturuppdrag, så som mark och bergarbeten, väg och järnvägsprojekt.

-Jag ser framemot att tillträda min tjänst och tillsammans med medarbetarna bredda och utveckla erbjudandet inom Infrastruktur. Vi delar samma värdegrund, tillit, respekt och engagemang samt tankar om framtiden, säger Robert Eriksson.

Med sig har han Andreas Karlsson, med 25 års erfarenhet av projektering och genomförande av järnvägsprojekt, senast som affärschef på BDX Företagen.

Satsningen innebär att Nåiden konkretiserar sitt erbjudande till marknaden, och säkerställer nyckelfunktioner för fortsatt expansion. Bolaget står i och med detta inför kommande rekryteringar.

– Vi ser satsningen som en naturlig utveckling av vårt befintliga erbjudande, som dessutom ligger rätt i tiden. Marknaden ser bra ut med stora investeringar i regionen gällande nybyggnation och underhållskontrakt, tillsammans med industrisatsningarna som kräver att infrastrukturen finns på plats, säger Stefan Erixon, VD Nåiden.