SPONSORSKAP

Vad VI ÄR STOLT ÖVER

SPONSORSKAP

ANSÖK OM SPONSORSKAP

Varje år får vi in många förfrågningar om sponsorsamarbeten tillsammans med föreningar och organisationer.

Vi försöker fördela sponsring på ett så klokt och rättvist sätt som möjligt. Är ni intresserade fyll i ansökningsformulär får vi en bättre överblick och kan fördela resurser där vi tror det passar bäst. 

Föregående
Nästa
VI INVESTERAR I FRAMTIDEN

LOKALT ENGAGEMANG

Nåiden engagerar sig i det lokala föreningslivet. Vi samarbetar med föreningar som delar våra värderingar, och är övertygade om att breddföreningen, där alla är välkomna, är grunden till det livslånga idrottandet. Likväl som att vi är medvetna om att de elitsatsande föreningarna skapar förebilder som gör att fler idrottar.

Därför ser vi det som en självklarhet att bidra med det vi kan till de olika verksamheterna där endast det slutgiltiga målet skiljer dem åt. Vi tycker att olika är bra.

Olikheter i samhället och olikheter i målsättning behövs för att skapa en sund miljö där varje individ kan hitta sitt rätta element. Även jämställd idrott är en förutsättning för idrottsutvecklingen. Det gynnar inte samhället att i första hand premiera ena halvan av befolkningen och därför stöttar vi föreningar där jämställdhet är en naturlig del av verksamheten.

KARRIÄR

VILL DU BLI EN DEL AV OSS?

Nåiden Bygg expanderar och rekryterar flitigt personal som vill bli en del av oss. Kika in vår lediga tjänster just nu. Kanske hittar du något som passar dig? 

Vi förverkligar

Drömmar

Här är några exempel på föreningar som vi stolt samarbetar med:

En av Luleås största breddföreningar där mottot är ”Hos oss är alla stjärnor!”. I föreningens värdegrund betonas allas lika värde och rätt till deltagande utifrån egna förutsättningar. I BAIK är alla välkomna. 

Glädje och gemenskap går alltid före resultatet i den enskilda matchen, vilket innebär att man motverkar toppning och utslagning genom att se matchen som ett inlärningstillfälle. Möjligheten att utvecklas i sin egen takt, att rustas med en god fysik och känslan av att lyckas och duga som lagkamrat och vän är viktiga delar i föreningen.

Att vinna guld i den största sporten och i den liga som beskrivs som världens bästa känns långsökt för ett lag i en förhållandevis liten och nordlig stad som Piteå. 

Men 2018 charmade Piteås damer hela Sverige med en attraktiv fotboll där laganda och sammanhållning visade att man visst kan vara bäst i fotboll även i de norra breddgraderna. Piteå IF dam är en angelägenhet för hela Norrbotten och perfekta förebilder för alla flickor som drömmer om en fotbollskarriär. Att vi, som samarbetspartner, får vara med på deras resa är helt fantastiskt.

Vart du än reser, vem du än träffar och i vilket sammanhang det än må vara – om du säger att du är från Luleå så kommer nästan alltid Luleå Hockey in i samtalsämnet. Så starkt är varumärket och så förknippat är vårt elitlag med staden. 

Föreningens förebilder, såväl på herr- som på damsidan, påverkar våra barn och ungdomar positivt och ger dem unika möjligheter att påbörja och fullfölja sina idrottsresor. Att både herr- och damlaget krigar i toppen av serierna år efter år visar på en modern förening som andas jämställdhet. Vi är inte bara samarbetspartners till Luleå Hockey – vi är också deras fans! Tillsammans ska vi bli långsiktiga vinnare och alltid utmana om att vara bäst.

Luleå Hockeys D-hall, Nåidenhallen, stod klar 2008 och inbjuder till skolverksamhet, allmänhetens åkning, konståkning, curling och andra evenemang. Nåiden Bygg har även genomfört den senaste ombyggnationen av A-hallen Coop Arena.

Med fem raka mästerskap är Luleå Basket en maktfaktor i svensk basket. Som medlem i Guldklubben känner vi en stor delaktighet i deras framgångar. Framgångar som inte bara speglar av sig på basketarenan utan även i samhällsutvecklingen. 

Luleå Basket har sedan 2013 aktivt jobbat med cirka 125 projekt i Luleå och övriga delar av Norrbotten där föreningen tillsammans med företag engagerar sig i olika samhällsnyttiga evenemang. Klubben satte 2014 en ambitiös plan. De ville påverka svensk lagidrott för damer och insåg att ansatsen för sporten behövde förändras i grunden och ribban väsentligt höjas. 

De ville ge spelarna en möjlighet att pröva lyckan som individer samtidigt som de skulle kunna leva på något de brinner för. Samma år sattes visionen att bli Sveriges ledande damelitklubb i Europa. Facit sedan dess: Fem SM-guld.


BC Luleå är Sveriges mest framgångsrika basketförening i modern tid. Klubben har en stolt historia med åtta SM-guld och går en ljus framtid till mötes. 

Med en blandning av spelarimporter som bidrar med internationella influenser och egenfostrade ungdomar från Basketgymnasiet har BC Luleå alltid varit guldkandidat i Sveriges högsta liga. 

Med Sveriges bästa basketpublik och matcharrangemang berör föreningen inte bara fans i Luleå – BC Luleå har blivit hela länets angelägenhet.

SPONSORSKAP

LÄMNA IN DIN ANSÖKAN

Nåiden får många förfrågningar om sponsorsamarbeten. För att vi ska få en inblick i er verksamhet och kunna fördela resurserna så rättvist som möjligt ber vi er att fylla i ansökningsformuläret.

Vi är stora idrottsentusiaster men hjälper också organisationer inom miljö, samhälle och kultur, men vi sponsrar inte religiösa samfund, politiska verksamheter eller aktie- och handelsbolag. Vi ser fram emot att ta del av er ansökan.

Tillsammans skapar vi win-win!

Fyll i samtliga fält och vi kommer att återkomma beträffande sponsorskapet när vi har möjlighet. 

Scroll Up