Höder

Om projektet
Start:

april 2019

Färdigställt:

april 2021

Kund:

Heimstaden

Entreprenadsumma:

97 miljoner

Citynära lägenheter i Höderskrapan

Skellefteå har fått 41 nya lägenheter i det uppmärksammade projektet Höderskrapan. Huset ligger mitt i city med närhet till restauranger, shopping och kultur. 

Höderskrapan ligger i kvarteret Höder, intill Köpmannagatan i centrala Skellefteå. Lägenhetshuset har fem våningar i öst och åtta i väst, med totalt 41 bostadsrätter. Generösa fönster och stort ljusinsläpp går igen i alla lägenheter, men de två penthouselägenheter högst upp i huset är särskilt exklusiva, med extra högt i tak. En del av lägenheterna har en spektakulär utsikt över Skellefteå skyline. Lägenheterna ligger mitt i city med närhet till all service, nöje, restauranger, caféer och butiker som staden har att erbjuda. De boende har även tillgång till ett varmgarage med 29 platser. Den gemensamma innergården delas med grannföreningen och erbjuder lugn och trevliga uteplatser.

Om området

Höderskrapan ligger mitt i centrala Skellefteå med närhet till stadens puls. I närheten finns även flera fina och populära promenadslingor, såsom Älvspromenaden, Bonnstanm och Nordanå.

Hör av dig till oss

Thomas Wiklund
Arbetschef

Thomas Wiklund

thomas.wiklund@naidenbygg.se 070-550 30 59